Electrisch vervoer

Misschien komt u ze ook weleens tegen, scooters die langs komen zonder dat u ze hoort… De electrische scooter komt steeds meer voor in het verkeer en er zijn ook steeds meer modellen beschikbaar.
De electrische scooter heeft heel veel voordelen ten opzichte van de benzine scooters. U kunt in stilte uw weg vervolgen en u mag op meer fietspaden rijden als de benzine scooters, zoals bijvoorbeeld in stilte gebieden in de Mantelinge en rond het Veerse Meer. Ook de onderhoudskosten zijn flink lager dan de benzine scooters. De aanschafprijs is wel hoger en de actieradius kleiner. Dit betekend dat u minder lang kunt rijden op 1 accu-lading dan u zou kunnen rijden op 1 benzinetank. Het opladen duurt ook langer dan wanneer u de scooter voltankt bij de benzinepomp.
Maar misschien heeft u wel teveel aan stroom van uw zonnepanelen en laadt u de scooter ‘gratis’ thuis op… een groot voordeel van electrisch rijden.

De actieradius van de electrische scooters varieert tussen de 60 – 80 kilometer met 1 accu. In diverse modellen is plaats voor 2 accu’s zodat u de actieradius kunt verdubbelen en u onderweg kunt switchen tussen de lege en de volle accu. De ontwikkelingen in de accu capaciteit veranderen voortdurend wat betekend dat de actieradius van de scooters steeds groter wordt.

Wij hebben verschillende merken en modellen electrische scooters. Van groot tot klein, van luxe tot eenvoudig maar ook modellen waarbij u opties kunt kiezen zoals een windscherm, een opbergkoffer of valbeugels.

Binnenkort ontvangen wij ook een electrische brommer met grotere wielen en een kleine draaicirkel.
Kijk regelmatig op onze website of deze al bij ons beschikbaar is voor een vrijblijvende proefrit.

Trogon Go driewielscooter
€ 2100,00

Als uw evenwicht u in de steek laat, of u zich onveilig voelt op een vervoersmiddel met 2 wielen, hebben wij voor u wellicht een mooi en veilig alternatief: de Trogon Go. De Trogon Go is volledig elektrische driewielscooter met aan de voorzijde 1 wiel en aan de achterzijde 2 wielen. De dubbele vering bij de achterwielen biedt extra stabiliteit. Op de Trogon Go zitten 2 snelheidsstanden, 1 stand met maximaal 15 km/h, en 1 stand met maximaal 24 km/h.

Zoals bij alle andere scooters heeft ook de Trogon Go een gashandel. Wanneer u het gashandel dichtdraait neemt de snelheid af en remt u met de dubbele handrem de scooter tot stilstand. Dit is een dubbele manier van afremmen waardoor de Trogon Go extra veiligheid biedt.

De Trogon Go heeft een actieradius van +/- 60 km. Het maximale gewicht van de Trogon Go is 100 kg.

Om de Trogon Go te mogen besturen moet u 16 jaar of ouder zijn. Een (scooter)rijbewijs is niet nodig. De scooter dient verzekerd te worden. De Trogon Go driewielscooter valt onder de wetgeving van scootmobiel.

Prijs inclusief opbergmand, 1e onderhoudsbeurt na +/- 4 maanden en 1 jaar garantie.

Optionele accessoires:
Windscherm hoog helder € 125,00
Koffer € 100,00
Zitting met hoge rugleuning € 250,00
Stokhouder € 40,00
Diverse beenkleden en handmoffen beschikbaar. Vraag bij ons na voor de mogelijkheden en prijzen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit.

TrogonDuo Scootmobiel
€ 2600,00

Nieuw in ons assortiment, de TrogonDuo !

De TrogonDuo is een scootmobiel waar u met 2 personen achter elkaar kunt plaatsnemen. Een uitkomst voor u als u niet (meer) de mogelijkheid heeft om een scootmobiel te besturen. Een tweede persoon kan de scootmobiel besturen terwijl u rustig achterop zit en de omgeving kunt bekijken. Ook als u slechtziend bent en u toch samen naar buiten wil gaan is dit een goede oplossing.
Deze scootmobiel is volledig electrisch. Dit betekend geen lawaai en rustig genieten van de omgeving.

De maximale actieradius van de TrogonDuo is 50 km. Het opladen van de scootmobiel duurt 5-6 uur.
De TrogonDuo heeft een maximale snelheid van 20 km/h, waarbij u op de stoep of het fietspad kunt rijden.
U kunt de TrogonDuo besturen als u 16 jaar of ouder bent. Een rijbewijs is niet noodzakelijk.
Het maximale gewicht wat de TrogonDuo kan dragen is 2 x 85 kg.
De TrogonDuo moet voorzien worden van een scootmobiel-verzekering.

Prijs is inclusief 1e onderhoudsbeurt en garantie.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit.

Move Vigorous
Prijs vanaf € 5800,00

De Move Vigorous is een overdekte scooter met vele opties, zoals een ruitenwisser, verwarming, een radio, USB oplaadpunt, een verstelbare stoel en een achteruit-rij camera.
In de scooter is plaats voor 2 personen die achter elkaar zitten.
De Vigorous kan geleverd worden in scootmobiel- of brommobiel-uitvoering. Met de scootmobiel uitvoering kunt u maximaal 24 km/h rijden op het fietspad. Met de brommobiel uitvoering bent u verplicht, binnen de bebouwde kom, op de rijbaan te rijden.

De actieradius van de Move Vigorous is +/- 50 km. U kunt ook kiezen voor een accu-upgrade voor een groter bereik.
Er zijn ook diverse opties mogelijk zoals een alarm-systeem of andere vering. De Move Vigorous is in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

Als u de Move Vigorous zakelijk aanschaft zijn er diverse aftrekposten en kortingen beschikbaar.

U bent van harte welkom om de Move Vigorous bij ons te komen bekijken en een vrijblijvende proefrit te maken.

Move Vigorous

Move V28
€ 3995,00

De V28 is een electrisch aangedreven driewielscooter. Deze scooter heeft 2 wielen aan de voorkant en 1 wiel aan de achterkant. Dit maakt dat de scooter vast op de weg ligt en u scherp de bochten kan aansnijden. Als u met deze scooter moet stoppen voor het stoplicht, kunt u uw voeten niet op de treeplank houden en moet u deze, net als bij een 2-wiel scooter, op de grond zetten.
Deze scooter heeft een goede ledverlichting waardoor u nog beter zichtbaar bent in het verkeer.
Ook heeft de scooter een achteruit rij mogelijkheid, zodat u nog makkelijker deze scooter kan parkeren.

De maximale snelheid van de scooter is afhankelijke van de uitvoering:
scootmobiel -> maximaal 24 km/h
snorscooter -> maximaal 25 km/h
bromscooter -> maximaal 45 km/h

De maximale actieradius van de scooter is afhankelijk van meerdere factoren, zoals belast gewicht, snelheid, weersinvloeden en wegdek en komt uit op +/- 70 km.

Prijs inclusief rijklaarmaakkosten, eventuele kentekenkosten en overschrijving en de 1e onderhoudsbeurt.