Driewielers

Wij hebben ook electrische driewielers in ons aanbod. Dit zijn electrisch aangedreven driewielers met verschillende functies, zoals scootmobiel, dubbele scootmobiel of cros-driewieler.

Scootmobiel

Het is een hele stap om toe te moeten geven dat fietsen of rijden op de scooter eigenlijk niet meer lukt. Maar er zijn hippe en mooie oplossingen, zodat een stoel achter de geraniums nog lang niet van toepassing hoeft te zijn.
De scootmobiel die wij verkopen worden gemaakt door een scooter-fabrikant en heeft dezelfde eisen en uitstraling als een tweewieler. Het grote verschil met andere scootmobielen is dat hier een ‘normaal’ gashandel op zit en bij ‘gas’ terug kunt u bijremmen met de remhandels.

De dubbele scootmobiel geeft u nog meer mogelijkheden. De bestuurder voorop heeft alle controle over het voertuig en de passagier kan achterop rustig zitten en heeft geen verantwoording. Hij of zij neemt dus geen deel (meer) aan het verkeer. U zit op dezelfde hoogte, kunt rustig met elkaar praten en de bestuurder hoeft geen fysieke inspanning te leveren.
Voor mantelzorgers, mantelzorgorganisaties, verzorgingshuizen, verpleegtehuizen of hospice is dit een ideaal en mooi vervoersmiddel.

Er wordt door sommige zorgverzekeraars scootmobiel rijlessen aangeboden. Hierdoor gaat u met nog meer vertrouwen de weg op en ondervindt u nog meer plezier van uw scootmobiel.

Trogon Go driewielscooter
€ 2100,00

Direct leverbaar
De Trogon Go is een volledig elektrische driewielscooter met aan de voorzijde 1 wiel en aan de achterzijde 2 wielen. De dubbele vering bij de achterwielen biedt extra stabiliteit. Op de scooter zitten 2 snelheidsstanden, 1 stand met maximaal 15 km/h, en 1 stand met maximaal 24 km/h.
Zoals bij alle andere scooters heeft ook de Trogon Go een gashandel. Wanneer u het gashandel dichtdraait neemt de snelheid af en remt u met de dubbele handrem de scooter tot stilstand. Dit is een dubbele manier van afremmen waardoor de Trogon Go extra veiligheid biedt.

De Trogon Go heeft een actieradius van +/- 50 km. Het maximale gewicht van de Trogon Go is 100 kg.

Om de scooter te mogen besturen moet u 16 jaar of ouder zijn. Een (scooter)rijbewijs is niet nodig. De scooter dient verzekerd te worden aangezien hij onder de wetgeving van scootmobiel valt.

Prijs inclusief opbergmand, 1e onderhoudsbeurt na +/- 4 maanden en 1 jaar garantie.

Optionele accessoires:
Windscherm hoog helder € 125,00
Koffer € 100,00
Zitting met hoge rugleuning € 250,00
Stokhouder € 40,00
Diverse beenkleden en handmoffen beschikbaar. Vraag bij ons na voor de mogelijkheden en prijzen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit.

Move V28
€ 4350,00

Direct leverbaar
De V28 is een electrisch aangedreven driewielscooter. Deze scooter heeft 2 wielen aan de voorkant en 1 wiel aan de achterkant. Dit maakt dat de scooter vast op de weg ligt en u scherp de bochten kan aansnijden. Als u met deze scooter moet stoppen voor het stoplicht, kunt u uw voeten niet op de treeplank houden en moet u deze, net als bij een 2-wiel scooter, op de grond zetten. Deze driewieler is daarom niet geschikt voor mensen met evenwichtsproblemen of moeite hebben met op en afstappen.

De V28 heeft een goede ledverlichting waardoor u nog beter zichtbaar bent in het verkeer. Ook heeft de scooter een achteruit rij mogelijkheid, zodat u nog makkelijker deze scooter kan parkeren.

De maximale snelheid van de scooter en de plaats op de weg is afhankelijke van de uitvoering:
scootmobiel -> maximaal 24 km/h -> op het fietspad
snorscooter -> maximaal 25 km/h -> op het fietspad
bromscooter -> maximaal 45 km/h -> binnen de bebouwde kom op de normale weg

De maximale actieradius van +/- 70 km is afhankelijk van meerdere factoren, zoals persoonlijk gewicht, snelheid, weersinvloeden en soort wegdek.

Prijs inclusief rijklaarmaakkosten, eventuele kentekenkosten en overschrijving en de 1e onderhoudsbeurt.

Let op: Met deze scooter is tijdelijk geen proefrit mogelijk.