Trogon Go

Trogon Go driewielscooter
€ 2100,00

Als uw evenwicht u in de steek laat, of u zich onveilig voelt op een vervoersmiddel met 2 wielen, hebben wij voor u wellicht een mooi en veilig alternatief: de Trogon Go. De Trogon Go is volledig elektrische driewielscooter met aan de voorzijde 1 wiel en aan de achterzijde 2 wielen. De dubbele vering bij de achterwielen biedt extra stabiliteit. Op de Trogon Go zitten 2 snelheidsstanden, 1 stand met maximaal 15 km/h, en 1 stand met maximaal 24 km/h.

Zoals bij alle andere scooters heeft ook de Trogon Go een gashandel. Wanneer u het gashandel dichtdraait neemt de snelheid af en remt u met de dubbele handrem de scooter tot stilstand. Dit is een dubbele manier van afremmen waardoor de Trogon Go extra veiligheid biedt.

De Trogon Go heeft een actieradius van +/- 60 km. Het maximale gewicht van de Trogon Go is 100 kg.

Om de Trogon Go te mogen besturen moet u 16 jaar of ouder zijn. Een (scooter)rijbewijs is niet nodig. De scooter dient verzekerd te worden. De Trogon Go driewielscooter valt onder de wetgeving van scootmobiel.

Prijs inclusief opbergmand, 1e onderhoudsbeurt na +/- 4 maanden en 1 jaar garantie.

Optionele accessoires:
Windscherm hoog helder € 125,00
Koffer € 100,00
Zitting met hoge rugleuning € 250,00
Stokhouder € 40,00
Diverse beenkleden en handmoffen beschikbaar. Vraag bij ons na voor de mogelijkheden en prijzen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit.

Let op: binnenkort is ook de Trogon Duo, de 2 persoonsscooter, bij ons verkrijgbaar. We wachten nog op de leveringen, maar kunnen u al wel meer informatie hierover geven. Loop bij ons binnen, en vraag naar de foto’s.