Aanbod scooters elektrisch

Er komen steeds meer electrische scooters op de markt. Er is veel verschil in aanbod zoals verschillende merken, modellen en kleuren. Ook de grootte van de scooter verschilt, zoals bijvoorbeeld modellen voor 1 persoon of een model waar u makkelijk met 2 personen op kunt zitten.

Een electrische scooter kunt u opladen bij elk stopcontact, gewoon bij u thuis, op het werk of bij een fietscafé. U mag met een electrische snorscooter (25 km/h) ook rijden in de stiltegebieden zoals onderaan de duinen bij Dishoek en langs het Veerse Meer.
Met de electrische bromscooter (45 km/h) kunt u rijden op de rijbaan, tussen de auto’s. U mag hiermee niet op de fietspaden rijden, dus ook niet de stiltegebieden opzoeken.

De actieradius van een bromscooter uitvoering (45 km/h) is lager dan bij de snorscooter uitvoering (25 km/h). De weersomstandigheden, het persoonlijk- en bagagegewicht, eventuele accessoires zoals een windscherm kunnen ook resulteren in een lagere actieradius van de scooter.

Omdat een electrische scooter geen olie of benzine heeft is deze scooter reukloos en daardoor ook gemakkelijk thuis te stallen, bijvoorbeeld in de gang of binnenplaats. De kleinere electrische scooters kunnen bijvoorbeeld ook in de ‘garage’ van de camper gestald worden.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen zodat wij u meer informatie kunnen geven en al uw vragen kunnen beantwoorden en wellicht een proefrit kunt maken en zo het electrisch rijden te ontdekken.

Hieronder vindt u (een gedeelte van) ons aanbod nieuwe electrische scooters.