Aanbod scooters benzine

De scooter is al jaren te zien in het straatbeeld. Het is een makkelijk vervoersmiddel voor in de stad omdat u met de scooter in de stad vaak meerdere wegen kunt kiezen en niet aan een vaste route zit.

Er zijn 2 type 50cc scooters: de snorscooter en de bromscooter.
Met de snorscooter mag u zonder helm rijden en bent u verplicht om op het fietspad te rijden. Dit type scooter heeft een een maximum snelheid van 25 km/h.
De bromscooter heeft een helmverplichting en hiermee moet u binnen de bebouwde kom op de weg rijden. Buiten de bebouwde kom moet u op het (vrij liggende) fietspad te rijden. Een maximum snelheid van dit type scooter is 45 km/h.

De benzine scooter biedt u de mogelijkheid om langere (woon/werk) afstanden te rijden, aangezien de nieuwe benzine motoren erg zuinig zijn en daardoor een laag benzine verbruik heeft.
Een scooter heeft naast de kosten van benzine en onderhoud alleen een verzekering nodig. U heeft dus bij de scooter geen APK kosten en wegenbelasting.

Een benzine scooter moet worden afgetankt met E5 / Euro98 benzine.
Tankt u E10 / Euro95 kunnen er motorische problemen ontstaan wat duurdere of meer reparaties tot gevolg heeft.

Hieronder vindt u (een gedeelte van) ons aanbod nieuwe benzine scooters.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen zodat wij u meer informatie kunnen geven en al uw vragen kunnen beantwoorden.