Aanbod elektrische fietsen

Een electrische fiets is een fiets met trapondersteuning. Dit betekend dat u ten allen tijde moet blijven trappen om snelheid te behouden. De eigen inspanning tijdens het fietsen wordt anders en de snelheid kan hoger worden. Dit hoeft natuurlijk niet aangezien alle electrische fietsen verschillende standen hebben in ondersteuning.

De motor en de accu kunnen op verschillende plaatsen op de fiets gemonteerd zijn. Zo zijn er fietsen met een motor in het voorwiel, een motor aan het frame bij de trapas gemonteerd en in het achterwiel. Deze verschillende type motoren geven ook verschillende type ondersteuning.
De plaats van de accu kan ook verschillen. De accu kan in het frame geïntegreerd zijn en zo veilig en onopvallend weggewerkt. Ook kan de accu in de bagegedrager geplaatst zijn. Het is ook bij dit type electrische fiets nog mogelijk om fietstassen te plaatsten.

Wij hebben diverse merken electrische fietsen beschikbaar die op diverse vlakken van elkaar verschillen. Van stadsfiets tot sportief, van derailleur tot single speed, ketting of riem aangedreven, het assortiment is heel divers.

Hieronder vindt u (een gedeelte van) ons aanbod nieuwe electrische fietsen.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen zodat wij u meer informatie kunnen geven en al uw vragen kunnen beantwoorden.