Aanbod bakfietsen

Het kiezen voor een bakfiets brengt vaak vele vragen met zich mee: Welk type fiets zou ik willen, 2 wielen of 3 wielen, welk type ondersteuning, wat is de plaats van de motor, wat is de plaats van de accu, kan deze eruit worden gehaald, hoe groot moet de bak zijn, hoeveel kinderen moeten erin kunnen zitten. Zou de hond ook in de bak erbij kunnen? Een hele reeks vragen die na beantwoording op het juiste type bakfiets uitkomen voor het juiste gebruik.

De bakfietsen met een middenmotor geven direct ondersteuning bij het wegfietsen. De bakfietsen met een achterwielmotor heeft een vertraging in ondersteuning bij het wegfietsen maar geeft echt dat duwtje in de rug.

Alle bakfietsen van Vogue worden inclusief huif en regenhuis geleverd. U kunt bij de Vogue bakfietsen kiezen tussen verschillende accu sterktes. Dit heeft natuurlijk invloed op de actieradius maar ook op de prijs. Rijdt u veel kortere ritjes met de bakfiets is een 13 Ah accu voldoende, maar wilt u ook langere stukken met een volle bakfiets gaan rijden is wellicht de 16 Ah accu een betere keuze.

Hieronder vindt u ons aanbod in bakfietsen.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen zodat wij u meer informatie kunnen geven en al uw vragen kunnen beantwoorden.